Graag willen wij u informeren over de nieuwe ontwikkelingen binnen ons kantoor.

Geachte relatie,

Tjeu Vestjens heeft de wens uitgesproken om minder te willen gaan werken om o.a. meer tijd aan zijn kleinkinderen te kunnen besteden en heeft contact opgenomen met Roy Coolen van Coolen! financieel advies.

Vanaf augustus 2017 zijn er gesprekken geweest en zijn we tot de conclusie gekomen dat het in ons beider belang is, om onze krachten te bundelen en zo tot een win/win situatie te komen. Vanaf 1 juni 2018 gaan Administratiekantoor Heitse B.V. en Coolen! financieel advies samen verder onder de naam Coolen!

We hebben een weloverwogen keuze gemaakt en hebben er alle vertrouwen in dat dit voor beide partijen een toegevoegde waarde is. We hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Door de samenvoeging ontstaat er een kantoor dat in expertise, continuïteit en dienstverlening nog beter aan de verwachtingen van klanten kan voldoen en van meer toegevoegde waarde zal zijn.

Vrijdag 1 juni zijn onze kantoren gesloten en vanaf maandag 4 juni 2018 gaan wij met zijn allen samen verder in een nieuw pand, gevestigd aan de Stationsstraat 32 te Heythuysen. Telefoonnummers, website en e-mail blijven voorlopig gewoon hetzelfde.

Uiteraard zullen wij er voor zorgen dat u, als klant, zeker zo goed geholpen blijft worden zoals u van ons gewend bent.

We hopen dat u, zoals u ons al in het verleden het vertrouwen heeft gegeven, dit vertrouwen ook weer met ons in de nieuwe samenwerking wilt delen.

Vanaf 4 juni zijn onze kantooruren;
Maandag t/m donderdag 08.30-12.30 uur / 13.00-17.00 uur
Vrijdag 08.30-12.30 uur