Maak kennis met onze medewerkers

 • Roy Coolen

  Leuk dat je kennis wilt maken. Ik ben Roy Coolen, eigenaar van Coolen! accountants- en belastingadvieskantoor. Ik ben accountant en belastingadviseur en ben als adviseur een aanspreekpunt voor klanten.
 • Tjeu Vestjens

  Na ruim 20 jaar als zelfstandig ondernemer een administratiekantoor te hebben gerund, heb ik mijn activiteiten per 01-06-2018 overgedragen aan Roy Coolen. Daardoor krijg ik meer vrije tijd om van andere dingen te kunnen gaan genieten.
 • Petra Stultiëns-Berghs

  Ik ben Petra, geuwd en heb 2 zonen. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan als assistent-accountant. Met mijn administratieve werkervaring en mijn dienstverlenende instelling hoop ik u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
 • Rob Vossen

  Mijn naam is Rob Vossen, momenteel studeer ik aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en hier volg ik de opleiding accountancy. Na de stage van mijn mbo-opleiding als assistent-accountant ben ik hier terecht gekomen.