Onze Diensten

Wij kunnen u in al deze diensten adviseren en samen met u, uw onderneming inrichten naar uw wensen in juridische en in financiële zin.

text icon

Bedrijfs- en financiële administratie

Het opzetten en bijhouden van een goede administratie vanaf het begin is erg belangrijk en ook wettelijk verplicht. Echter kan dit een zeer tijdrovend werk zijn en vinden ondernemers dit niet altijd even leuk.

Meer informatie

text icon

Belastingen, fiscaal en juridisch advies

Of je als ondernemer nu aan het begin staat van het avontuur of al bijna toe bent aan een bedrijfsoverdracht, fiscaal en juridisch moeten zaken goed geregeld zijn.

Meer informatie

text icon

MKB advies en financiële planning

Wat zeggen de financiële cijfers nu eigenlijk? Waar kun je bijsturen en wanneer is het beter een andere weg te kiezen. Een financiële planning is het totaalbeeld van de financiële situatie, zakelijk maar ook privé.

Meer informatie

text icon

Salarisadministratie

Wil je je salarisadministratie uitbesteden om te zorgen dat het allemaal conform wet- en regelgeving gedaan wordt, dat je medewerkers duidelijk en netjes overzicht krijgen en jij er weinig omkijken naar hebt.

Meer informatie

Coolen! is lid van

Coolen! Accountants- en belastingadvieskantoor is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en het Register Belastingadviseurs.