Stationsstraat 32, 6093 BL, Heythuysen.

Wat doen wij?

EERLIJK EN BETROUWBAAR, OOK ALS DIT EVEN NIET UITKOMT.

Wij kunnen met u als business coach / financieel adviseur sparren over financiële vraagstukken die u als ondernemer bezig houden. Hierin meedenken, samen een route uitstippelen en kijken waar we vandaag staan. Wat is het gewenste punt in de toekomst en hoe kan dat gerealiseerd worden.
Waar kun je bijsturen en wanneer is het beter om een andere weg te kiezen? Ondernemen doet u, maar een financieel adviseur die u af en toe een spiegel voorhoudt, dat doen wij. Keuzes voor uw onderneming en uw vermogenspositie maakt u zelf maar, u moet wel weten welke keuzes u heeft.

Wij kunnen uw gehele financiële traject verzorgen. Uw administratie, alle aangiften ten behoeve van de belastingdienst, jaarrekeningen, salarisadministratie, alle zaken voor de kredietverstrekker, managementinformatie (liquiditeitsprognose, budgetten) en uw privé vermogen. In al deze zaken kunnen we u adviseren en samen uw onderneming naar uw wensen inrichten, in juridische en financiële zin.

Strategische keuzes en positionering die u maakt voor uw onderneming kunnen zich voor uw gevoel uitbetalen, maar of dit echt zo is, is vaak te zien in de financiële cijfers. Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf is dit “meten is weten” vaak niet te realiseren binnen het eigen bedrijf omdat de financiële kennis ontbreekt. Wij helpen u hier graag bij.

Risicobeheersing en fiscaliteit gaan niet altijd hand in hand en keuzes blijft u altijd zelf maken.

We kunnen u wel wijzen op de gevolgen van keuzes en u hierin adviseren. Wij gaan een moeilijk gesprek niet uit de weg. Eerlijk en betrouwbaar, ook als dit even niet uitkomt.