Stationsstraat 32, 6093 BL, Heythuysen.

Onze Werkwijze?

DUIDELIJK COMMUNICEREN IS WAAR WIJ VOOR STAAN

Wij als adviesorganisatie willen niet werken op basis van een uurtarief. We hebben de insteek dat we vooraf, samen met u, afspreken wat er voor uw onderneming benodigd is en spreken hier een vast bedrag voor af.
Heeft u eerstelijns financiële vragen, dan kunt u die gewoon stellen zonder dat hier een factuur op volgt. Dit zit in de vooraf afgesproken prijs. Hierdoor houden we de lijnen kort en open zodat we weten wat er bij u speelt en we tijdig kunnen bijspringen als dit nodig is.

Mocht de vraag specifieker zijn, zoals bijvoorbeeld het schrijven van een advies of het opstellen van juridische zaken, dan zullen wij vooraf het bedrag communiceren wat hiervan de kosten zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

We hebben specialisten op diverse vakgebieden om ons heen verzameld waar we veel mee samenwerken. We kunnen dus te allen tijde kwalitatief hoogwaardige financiële dienstverlening leveren.

In iedere levensfase van uw bedrijf, maar ook bij u privé ontstaan er vragen en zaken waar wij graag met u over nadenken.