Stationsstraat 32, 6093 BL, Heythuysen.
Wij zoeken een klant- en resultaatgerichte assistent accountant. Wil jij bij een onderscheidende en groeiende organisatie horen? Het verschil maken met persoonlijk contact en de menselijke maat? Werken voor interessante B2B ondernemers in Midden-Limburg? En onderdeel worden van een gezellig, hecht team? Dan pas je misschien wel heel goed bij Coolen!

(Senior) Assistent Accountant (samenstelpraktijk)

samenstelpraktijk 24-32 uur

Coolen! groeit en heeft een stevige ambitie. Daarom hebben we ruimte voor een Senior Assistent Accountant. Je wordt verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille. Als betrouwbare adviseur ben je een baken van rust in roerige tijden. Je zorgt dat je klanten echte inzichten uit hun administratie krijgen. En ze mogen er sowieso op rekenen dat het klopt.

Je bent eerlijk naar de ondernemer over hoe het ervoor staat en duidelijk in wat je voor hem/haar kunt betekenen. Vanuit respect, zonder oordeel en met een luisterend oor, kom je tot een passende oplossing. Je neemt je vak serieus en verdiept je in de materie zodat je deskundigheid op peil blijft.

Je hebt affiniteit met B2B ondernemers. Je hebt ervaringen met het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belastingaangiften en het opstellen of controleren van rapportages. Als je betrouwbaarheid, eerlijkheid, respect en deskundigheid ook belangrijke waarden vindt, dan verwelkomen we je graag in ons team!

Wat mag je verwachten?

 • Een marktconform salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling.
 • Een fijne werkomgeving en een heel fijn team.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Een goede werk/privé balans.
 • Onderdeel worden van een groeiende ambitieuze organisatie.
 • Veel vrijheid, autonomie en weinig hiërarchie.

Wat verwachten wij?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Relevante ervaring bij een accounts- of belastingkantoor.
 • Relevante ervaring in een B2B omgeving.
 • Uitstekende digitale vaardigheden met bijv. Exact, Snelstart en Microsoft Excel
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wie is Coolen!
Coolen! Accountants- en belastingadvieskantoor is een groeiend Midden-Limburgs kantoor dat zich vooral richt op B2B ondernemers. Wij willen impact maken voor onze klanten, maar niet alleen vanuit deskundigheid en resultaat. Het persoonlijke contact, de menselijke maat
is bij ons net zo belangrijk. Samen succesvol verder groeien. Vanuit onze overtuigingen:

Dichtbij in de regio
We zijn geen big four kantoor. Dat willen we ook niet zijn. Wij zijn een kantoor dat binding heeft met de regio waarin we werken. Wij kennen de taal, de lokale gebruiken, de mensen. Laagdrempelig en toegankelijk voor ondernemers en mensen uit de regio. Altijd dichtbij!

Samen staan we sterk
Wij is bij ons ook wij! Wij zijn een hecht team. En we geloven in de kracht van verbinding. Samen vooruit, groeien, elkaar beter maken. Die verbinding zoeken we ook met onze klanten. Vanuit vertrouwen naar een langdurige samenwerking. Samen sterk!

Meer dan cijfers
Ons vak is meer dan alleen cijfers en spreadsheets. Ons vak gaat over analyseren, verklaren en inzicht geven. Over sparren en bijsturen, koers houden en ja ook zorgen dat het klopt. Achteraf omdat dat nou eenmaal moet, maar liefst vooruit als het mag. De cijfers voorbij!

Doe maar gewoon
Goed en eerlijk advies. Kwalitatief goed werk. Persoonlijk contact. Oprechte interesse. Leveren wat je belooft, wanneer je het belooft. Je financiële en fiscale vragen oplossen. Administratie uit handen nemen. Inzicht en advies geven. Doen we gewoon!

Mocht je nog meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op 0475-820399